-

Nej nu får det snart vara slut på denna dag! Imorgon ska jag först ner och fixa lite saker på stan. Sedan på kvällen ska jag fira mormor och efter det blir det nog bio med clara och frida. vi hörs imorgon.
Haha gud tre inlägg idag inte dåligt..nu fan är jag på G igen det känner jag. Vänta bara ni ska få se.


THE CALL.



Sjukt fin låt vill bara säga det.


Förlåt att jag tog den ifrån dej den clara,förlåt!

fredag

Äntligen fredag, känns underbart. Mitt blogsocker är fuuckat jag ligger på 25 afan mycket värre än huvudvärk,ont i knäna,armarna,benen ja fyfan det värsta som finns, så ni ska fan inte klaga njut av det era bortskämda ungar. Jag gillar inte alls att ha diabets fkbjvm gmlf . Ojdå det måste vara blodsockret som påvärkar mig nu blir det spicy hot och cola light det bästa som finns ♥
vi hörs!
så länge får ni en gammal bild...tappat bort dator sladden


lördag

På en helg tycker jag att man ska ha helg! Min helg är fullpropppppad med massa jobbiga grejer. I övergår bjöd jag klass tjejerna hem till mig för att spela lite kinect och sådant trevligt,jo det var faktiskt trevligt. Sen på fredag hade alla gökstensbarn ledigt på grund av att vi hade haft öppet hus på lördagen. Jag gjorde faktiskt ingenting under dagen,jag hade bestämmt mig att bara sova ut och ta det lugnt med livet denna dag! På kvällen blev det snabbhetsträning i munktell,jobbigt som fan. Idag (lördag) så har jag haft tematräning nu på morgonen. Det gick hyfsat, temat var skott och skott är inte min starka sida. Men jag är en jävul på att passa. Det är inte så att jag dör om jag inte kommer med på det där lägret men jag vill bara ha en plats för att fylla upp den för någon annan....nej men jag drev klart att jag vill med!! Nu ikväll får vi gäster och sen imorgon är det träning.

Okej denna bild är den ända jag kan visa från i torsdags, domm andra bilderna såg jag rent förjävults ut!

måndag

När veckan börjar längtar jag till helgen,när helgen börjar så längtar ja till nästa helg!
Denna vecka har vi komp. ledigt på fredag och det känns wonderfult. Annars är det fint med mig,lite mycket plugg så mot plugget hejdå!

:))

Jag har bestämmt mig för att köpa en långklänning! ja och sedan funderar jag på att låtsas att det är sommar ! Och jag är helt alvarlig...om det är någon som är sugen på att jojna så kan ni skriva en kommentar för alvarigt talet vem vill inte att det ska vara sommar!
Längtar tills jag få börja andvända dessa!

Söndag

Nu är det bara två dagar kvar på dettta jullov,känns sådär faktiskt. Imorgon så kommer mina kussiner över och gissa vad vi ska göra. Jo det är så att inne i stan så har dom öppnat ett hundfick så ditt ska vi gå med hundarna! kul faktiskt.. ni få ha det bra!


rum





Okej här är några bilder på mitt nya rum. Rummet är lågt ifrån klart och det fattas massa grejer. Men alla "stora" möbler är på plats. Så det är bara mys grejerna som ska in!!
Förlåt för dom dåliga bilderna!

lördag

Snart dags att hoppa i säng tror jag! Min moster från stockholm är hemma i esklistuna idag så det blev tuna park. Fick med mig lite skit också alltid något! Men saken är den att jag har kommit på att om man googlar på sitt eget namn så kommmer det upp massvis av bilder som tex den här:


Denna bild kommer jag inte ens ihåg att den togs....godnatt"

fredag

Nu har frida äntligen åkt efter två dagar, lite skönt faktiskt haha. Igår åkte vi pulka med gabbi och bea jo det var faktiskt kul. Idag har vi inte gjort så mycket. Nu är det träningen om crika 40 minuter så måste nog börja göra iårdning mej ska hämta ebba först.
slänger in en bild på min kära syster som jag tog alldeles nyss. vi hörs!




torsdag

Det där med uppdateringen ja det går sådär! Idag snöar det rejält och jag och frida tänker nog åka lite längdskidor, hoppas vi får ta med alla tre hundarna så blir det extra kul. Vi har också funderat på att starta ett företag och kommit fram till vad vi ska göra. Det låter helt oseriöst men vi är alvarliga, alvarligt!! Men tills vidare är allt hemligt. Om ni vill stöta oss är det bara att kommentera.
Senare ikväll ska vi dra till  trumpan för att åka pulka med Bea. Vi hörs


Härliga minnen!

.

Och så äntligen har jag fått den underbara datan. Har varit datalös i ungefär 3 veckor nu. Men igår åkte mammapappa och köpte en underbar känsla fast nej:). Imorgon kommer en massa inlägg kan jag lova:) håll ut´!

Lördag.

Tja där! just nu sitter jag här hemma hos farmor och farfar och försöker lära farfar hur man hanterar en dator. Går sådär men gammmmla hundar kan lära sig sitta eller vad det heter. Mitt nya rum på övervåningen är klart och i natt är det första natten jag ska sova där. Det blev super fint verkligen men det är stort... jätte stort....faktiskt nästan för stort. Nej ska inte klaga vem vill inte ha ett stort rum. Ja ni får ha det bäst! så ses vi.


ELIN REHNHOLM
Hej! Jag heter Elin och det är jag som driver den här bloggen. Jag är född den 7/7 1996 och är 14 år :)
Ni är bäst som besökte bloggen! PUSS♥