you dont need to be ritch.




Köpte också tröja och mascara.
Ni ska bara veta hur länge jag har vellat ha tubbhalsduken och sen fanns det 1 kvar,den bara väntade på att jag skulle köpa den.

20:47

Om två dagar darrar jag på cup...och jag har inte köpt luftmadrass, fan det får nog bli badmadrassen,haha
Idag har jag förövrigt slösat 500spän(Y)
Jag var desperat efter skolkort kläder så jag lurarde med frida ner på stan.Snart kommer nog det jag köpte.
Ha en fortsatt trevlig onsdag.

sms

Hej folket! Just nu sms bloggar jag. Jag sitter på ridskolan och väntar på att klockan ska bli 6. Ja jag skulle bara prova om detta funka så hörs vi förhoppningsvis ikväll

I wanna bom pow wow

-Söndagstrött?
-Ohhjaa
Men jag klarar mej! Klarade att sätta pumpen självidag,Sätta en nåll i ryggen/rumpan är vell inte så svårt men ja vem orkar,Men fick iallafall ett par nya skor av mamma idag,jag är faktiskt inte 100 på dom men jag digga dom så varför inte Färgen på bilden stämmer desväre inte.
Ha en bra söndagskväll!


lördaggg

Hur mår ni då såhär framot lördagkvällen?
Själv mår jag vell bra det rullar på.Med diabetesen är skit. Har legad grymt lågt 3 dagar i rad nu så min kropp är rejällt utmattad nu.
Idag blev det iallafall inte sovmorgon för min del,hade match mot ik tun och matchen får ni inga kommentarer på för det orkar jag inte ens berätta om.På hemvägen blev det iallafall pizza som var lätt dagens höjdpunkt! Pizza med trevligt folk(Y)
Pappa sprang också linding ö loppet och åkte ensam upp ditt..fatta vad rädd jag va trodde allllvarligt att han skulle dö!
Ni får ha en fin lördagskväll!

en pizzzzzzaaaq bild och en gammal goding bild...haha fyfan vad tiden går kändes som kortet togs igår!



torsdag

Jag sitter bänkad är framför idol.Rikgt trött efter idrottsdag och nu träning på kvällen.Det var faktiskt den bästa träningen på hella året,jag hoppas att jag snart slipper dendär skiten.
Aja ha det bäst!

~





Tänk dig att gå runt i den här och mysssa aa jag diggaren.



(Ojj,råka ta calrssons inlägg.Fast det var ju inte precis likadan poncho men endå förlåt carlsson men va tvungen den va bara underbar)


Possaern



Här får ni världens världens första outfitt bild av mej.
Jag fick bara ett ryck idag och ställde mig framför kamran och bara började possa.
Skolan gick grymt sakta idag,men jag klara mig och nu sitter jag här och skriver.Nu äre dags för spanska läxan vi har ju 6 ord bara men ja endå plugg,plugg,plugg.





ohh yes visst saknar jag global,sommarn,lov,sol ja hela skiten.
Men om 2 veckor drar jag på cup med Bea,gabbi,vera och ebba.Hur jävla bra blir inte det liksom!!
Vi ska spela med 97orna som är grymt duktiga. Aa länktar sjukt mycket.
Nu väntar teven på mej,vi hörs imorgon

Söndag

Ja och då vare söndag igen. Helgerna bara swicharr förbi och vardagarna går segare och segare.
Jag sitter här och försöker göra engelska,går rätt bra faktikst.Om  en stund ska jag och fira farmor(grattis farmor)
Sen i eftermiddag ska jag dansa med julia. Haha vi har börjat dansat ragga,haha aa.
Har också hittad en grym cover på love theway you lie.Funderar om jag ska fråga piano peter att ta ut noterna så kan jag försöka lite;) Aja fortsättning följer!

Här ären.

Lördag night-

hello,snabb uppdatering nu på kvällsfronten.Dagen spenderades på hund klubben för det mesta.Nu drar jag snart hem till ebba och kollar på film med hon och filip,trevlans  ha en bra lördagskväll!
 

// elin!

Tisdag.

Hejhojj,länge sen sist men palla blogga! Mycket plugg just nu.Har också tagit en funderare om jag ska fortsätta blogga,men ja jag tror att jag fortsätter ,Måste göra bloggen finare och bättre bara.
Föresten ska jag nog färga håret,färgen är jag inte säker på men jag är desperat av att färga håret så det blir inom närmaste framtid!
Nej nu ska jag nog slänga mig i duschen en snabbis och sen tror jag att det blir sova av.
Vi hörs!♥


23.10

Hej,inte bloggat på fyra dagar nu.Har fullt up med skolan och träningar det ända man gör nu förtiden är skola,äta och sova,Jag har faktiskt räknat ut att jag tränar 9 timmar i veckan,det är inte dåligt ni!
Men annars,så mår jag bra igår spela vi match mot nykvarn som vi vann hade mycket bra spel så sånt gillas:D igår sög frida också uppp min skåpnyckel i en sugmaskin på träslöjden och ,hahaha roligaste saken på länge:D
Idag va jag på tuna park en snabbis med mamma hittade svarta jeans från js som var väldigt behövliga så nu är man ett par svarta jeans rikare.Ni får ha en bra fredagkväll så hörs vi!



...

Sitter här och kikar på idol,och ligger på 1,7 så mår sjukt dåligt.Måste nu avsluta och ge datorn för snart dampar min käre syster loss på mej,vi får ses!

Söndaggg

Hej duu,inte bloggat på hellllla helgen,så ni undrar säkert va jag gjort,haha men ni får en sammanfattning.

Fredag: Först va jag med frida en kortis.Sen provdansa jag på let`s move med julia.

Lördag: På dagen gjorde jag inte någonting alls.På kvällen var jag med ebba,markus och rasmus efter en stund drog dom hem så ebba och jag drog hem till mig,rolig kväll!

Söndag: Idag vare fotbolls match som gällde.Vi förlorade,men vad gör det om hudra år:)

Sådärja nu fick ni reda på vad jag gjort i helgen,Nu ska jag nog förbereda mej för att sova tror jag,skola imrogon känns tight.



ELIN REHNHOLM
Hej! Jag heter Elin och det är jag som driver den här bloggen. Jag är född den 7/7 1996 och är 14 år :)
Ni är bäst som besökte bloggen! PUSS♥