Söndag.

Helgen är snart över men inte skola imorgon:D Hoppade över fotbolls träningen idag blev förmycket kännde jag men dansa har jag gjort.Har även städat rumet som jag inte städat på 8467428974 år så det är jag jävligt stolt över.

Imorgon är det måndag och min plan över måndag är att jag ska klippa mig och sen rida. Har värsta paniken över håret mitt,det är grymmt slitet så det blir nog en kappning.Aja vi hörs!
Bild från lördag.

Lördag

Höstlov i  högsta grad här! Snart drar vell jag och pettersson till frida vi hörs i framitiden.


Golvipolvi

Nu är golvet lagt i mitt nya rum och det blev ama--a-a-azzing nu äre bara att sätta up lite väggar och klistra på lite tapeter sen är det vell klart...
 
Och eftersom jag är så snäll idag så får ni två bilder..otroligt fula tagna och golv färgen ser lite annorlunda ut i verkligheten.

Före:



Efter:





Onsdag.

Bara två dagar kvar sen äre lovvvvvv..
Just nu sitter jag hemma hos mormor&morfar.Funderar vell snart på att vandra hem.Skolan idag var som den alltid brukar vara,fast det blev lite överstyr på elevens val där ahahahaha.Nej men ni får ha det fint så hörs vi!
Hittade precis en grymt gammal bild på lillprins och mig...så ni vet så lever hon inte nu.en räv åt upppp henne.


Natt-inlägg.

Som rubriken påstår så äre faktiskt natt just nu.
Min lördag var riktigt trevlig faktiskt.Först på dagen var det tema träning,gick vell hyfsat iallafall men kunde gjort bättre.Hittade iallafall nya vänner,hahhaha.

Sen nu på kvällen så kom frida först hittt,efter en stund kom ebbs,och julis också.Vi dunka musik,åt godis,kollade min gammla dagbok hahaha jesus,och massa annat. Och nu sitter jag här.Tror att jag ska stänga igen datan och försöka sova.Aja nu får ni en gammal bild på mejjuliaebba,hittade tyvärr ingen bild på alla men +frida



Kuddis

Okej jag måste bara visa min nya kudde,haha.Gud  vad jag diggaren fick med den hem för endast 25 spänn!!






FREDAGGG.



Pizza och grejjer bjöds det på som middag,mamma hade hennes vänn här men dom har åkt hem nu.
Annars blir det en lugn kväll ikväll.Imorgon är det tema träning på gång så måste vara lite fräsch iallafall.
Har även hittat min vinter jacka för i år,kommer från monki och jag tycker den va fin!

Hett tips.




Onsdag.

Det snöar!
Ja och snart är det jul,längtar som bara den efter det, bara tre månader kvar typ Och jag som inte´köpt vinterjacka än det börjar faktiskt bli en anningens kallt.
Annars har jag inte gjort så mycket idag,nu ska jag försöka tränna in mvg uppgifterna i no:n i huvet fyfan är riktigt taggad för det där Mvg:et.





 


Nytt.

Jag har ny design!Eller frida sitter fortfarande och jobbar på den men ja ni ser ju en annan heather(stavning)
Idag var jag på parken zoo med klassen på öhh...zoo skola,haha.Ja inte så kul men vi slutade halv tolv så jag överlevde.Efter skolan åt jag,olivia och frida kinamat och sen gick en grymt liten stund på stan.Sedan åkte jag med frida hem och hon fixa blogge.Nu sitter jag här hemma och laddar om för träning
Vi ses.

Söndag.

Och då vare bara en natt kvar och sen börjar skolvecka,fy i helvete vad hemskt men jag är en hard working woman så troligtvis så överlever jag.Denna söndag är en vanlig söndag,dansade ragga med pettersson och försökte städa.
Jag ska nog slänga mig i duschen och sen sova.
Men bjuder på en gammal godig på mej och petterssonn,gahhh!!!

Lördag.

Då vare lördag igen då.jag har sagt det  förut men helgen bara switchar förbi sådär.
Ja dagen har jag inte gjort något såder jätte specielt lite små saker sådär.
Tack sigrid för länken du skickade jag har sutit hellllllaaaa dagen och sjungit och spelat ahahaha lite små trevligt.
Ha en fin kväll.

Nya



Jo men jag diggar dom.



Inspiration.




Från och med idag har jag skappat en ny kategori!
Namnet är Inspiration.I mitt hus har vi en övervåning som inte alls är ordningjord.Och i höst ska jag..öh pappa bygga om så att jag och min syster får var sitt rum.Jag kommer få ett helt nytt rum som jag kommer öhh...styla? så här på bloggen kommer ni få följa med i utvecklingen på min övervåning....fortsättning följer.


Onsdag

Länge sen sist,jag har det fullt up så här mitt i livet.Skolan rullar på som vanligt,längtar grymt mycket efter lov som skulle vara behövligt just nu.
I fotbollen har vi börjat med inomhus fotboll och trännnnnar inför dm.Efter det är sesongen slut och jag får villaaaaaaaaaaaaa.
Känns som att min blogg bara handlar om klagomål men det är vell så det ska va?
Ja,ja bjuder på gammalbild.Jag är också despera efter en ny fejjan profilbild,alvarligt talat!




ELIN REHNHOLM
Hej! Jag heter Elin och det är jag som driver den här bloggen. Jag är född den 7/7 1996 och är 14 år :)
Ni är bäst som besökte bloggen! PUSS♥