hej

Min dator är sönder ingen. Jag varnar alla där ute köp aldrig en mini pc!! Jag sitter just nu med Pappas jobb dator,försöker hitta fakta om Etiopien och det funkar.Ja vad händer annars i mitt liv då? jo det var ju första advent i går så det är jul i mitt liv just nu. Mitt rum där uppe går frammåt och väggarna är uppe.
Jag har även fått en helt ny design som jag fixat själv...nej jag drev haha kan nästan inte äns göra ett inlägg et är snälla sigrid som gjort thank you,thank you. Och sen har min syster skaffat en liten bloggiloggi också, haha lite smått guligt det där. Ja vi syns när datorn funkar.
hej då!

.

Ojoj länge sen igen.... men ja vem i helvete pallarr blogga igentligggen? Först och främst måste jag bara berätta att jag har gått och blivit med ett MVG!!!  aa stort steg för mig det.Kl tre idag är det tematräning..kill me slowly.
Hejdå


Söndag.







Gokväll kära du!
Nyss avklarat ett dans pass sista gången,hoppade över fotbollen idag var sjukt trött,och då menar jag verkligen jätte trött. Jag har också börjat få sånadära damp ryck ibland bara rycker det till i kroppen,det är vell hormonerna som spökar,nej jag skojade.
På bilden är sista bilden från stockholm då jag åt sushi. Sushi är sjukt äckligt.Jag trodde att det skulle vara gott men ike sa nicke, det ser bara så coolt ut när dom där i sex in the city sitter och äter på en mysig liten resturang. Men jag ska nog forsätta äta sushi du vet bara för nöjet! Kläderna från stockholm kommer när jag har tid!!

Huvudstad.

Hello, äntligen fick jag tag på en dator! Min egna dator är sönder så diss på den.
Jag sitter i sveriges käraste huvudstad och har det trevligt. Fick till några riktiga shopping saker idag som te.x en kavaj,ring,halsduk och jeans ja klå det ni! Men måste nog vara social med dom anndra nu så ha det bäst i villken del av sverige du befinner dig i!

hej

Hola!
Jag sitter hemma hos mormormorfar, försöker skriva deckare. Det går chgblandfksgfkl dåligt.
Aja vi hörs i framtiden.
Hejdå

Måndag

Ojoj länge sen jag skrev sist men det är sjukt mycket i skolan just nu,typ fem grejer som ska vara inlämnade.Men jag ska försöka bli bättre.Det som driver mig framåt är att på lördag drar jag till stockholm känns underbart faktiskt.

I söndags var det DM i vilsta som gällde.Laget spelade sjukt bra dom första 2 matcherna den tredje skulle vi ha vunnit men nyköping fick in ett mål i sista sekunden så vi åkte ur,men solen går up imorgon med.
Det går också framåt med bygget med övervåningen reglarna är uppe och nu är det bara själva väggarna kvar.Jag har också valt tapeter som ni kommer få se.Det kommer up imorgon så håll utkik!!


Freeeeedag.

Riktigt lugn fredag idag,Skönt som bara den. Efter skolan drog jag med några härliga tjejer och bowla gick sådär på bowlingstadiet bowling är inte min styrka men kul var det.Sedan har det bara varit lugnt vart hos mormor en snabbis med anna nu på kvällen,aja ha en fortsatt fin kväll så hörs vi säkert imorgon.Vi hörs
Vissssst saknar man håret.....


Torsdag.

Länge sen vi hördes sist,Hela fyra dagar tror jag. Jag har inte orkat blogga och kommer inte heller göra det idag men imorgon då jävlar ska ni få se på inlägg. Vi hörs!

söndag.

Och då vare söndag! Mina planer för idag är träning och dans känns sådär är trött,riktigt trött faktiskt men om man är en hard working woman så äre bara att ta smällarna.

Igår vare trevligt hemma hos ebba,yes riktigt roligt faktiskt och självklart får i bilder på det.Ni får bilderna ssom var..barntillåtna.Karnse kommmer det fler bilder vi får se!







haha


elinjag               olivia                  mathilda             elin

Alllltså måste bara lägga ut denna bild blev taggad på fejjan av olivia,det va fan det roligaste på länge.haha det stämmer faktiskt en anning. Hahaha

Gahahah

Okej aa nu måste jag visa er något förtjusade roligt!!AHHAHAHHA jg och min sexåriga kusin lekte modell på min mosers bröllopp,men är han inte grym för att vara 6år och ta kortet






Torsdag.

Hellllla två dagar sedan jag skrev,de ni,mycket har hänt under denna tid.
På onsdagen var jag först på ikea med mamma & syster.Hittade en dunder fin bäddsoffa som passar som grädden på mousen i mitt rum!!Så den blir av att köpa.

Sedan på onsdags kvällen så drog jag till lotus med ebba.Det var grymt roligt faktiskt. Roligt folk.!

Sedan idag har jag vart hos kussinerna.Träffade även ellen där så då blev det kul.
Ha det fint,







Rip it.

Jag är korthårig..och då menar jag K.O.R.T hårig...fuck säger jag bara.Men förhoppningsvis har det växt ut om tretusssen år.Fast det är fräscht:)


,





Jag har förståt det nu! Människor förendras med tiden.men i grunden är alla lika värda.


ELIN REHNHOLM
Hej! Jag heter Elin och det är jag som driver den här bloggen. Jag är född den 7/7 1996 och är 14 år :)
Ni är bäst som besökte bloggen! PUSS♥